Modulo Systems har netop skrevet kontrakt med Nacka Kommune i Sverige, om design og konstruktion af kommunens nye kredsløbscentral i Älta.
Her er virkelig tale om nytænkning af den traditionelle genbrugsplads hvor genbrugsfunktionen går hånd i hånd med designet- og det beviste mål om at bytte udseende fra en industri-bygning til et attraktivt offentligt rum.

Pladsen udføres i samarbejde med arkitekt Frits Halvorsen og Designer Charlotte Ryberg.

Da Nacka kommune har meget begrænset plads til deres nye genbrugsstation i Älta er der fokus på fuld udnyttelse af pladsen under platformen, bla. med udtræksbare plader til hårde hvidevarer, opbevaring og modtagelse af farligt affald, omklædningsfaciliteter, handicaptoilet, modtagelse af direkte genbrug samt et stort genbrugslaboratorium til undervisning af skoleklasser.