I mandags lagde tågen sig tungt over hele byen. Det kan der godt komme et par gode billeder ud af, og I særdeleshed en god og glædelig dag for kommunens borgere og medarbejdere.

Genbrugspladsen på Lervangen som er drevet af Vestforbrænding for Høje-Taastrup kommune lukkede den 1. oktober for en større ombygning. Modulo beton har stået for det meste af ombygningen, og har leveret en helt ny rampe der gør det let for borgerne at smide affaldet ned i containerne.

I mandags lagde tågen sig tungt over hele byen. Det kan der godt komme et par gode billeder ud af, og I særdeleshed en god og glædelig dag for kommunens borgere og medarbejdere.

Genbrugspladsen på Lervangen, som er drevet af Vestforbrænding for Høje-Taastrup kommune lukkede den 1. oktober for en større ombygning. Modulo beton har stået for det meste af ombygningen, og har leveret en helt ny rampe der gør det let for borgerne at smide affaldet ned i containerne.

Bedre adskillelse af tung trafik og let trafik og gående, og et helt nyt modulopbygget kemihus på 70 m2 til farligt affald. Samt beton ”lego” blokke der udgør væggen i haveaffaldsområdet som er blevet udvidet væsentligt.

Rampen er i alt på 16 fraktioner. Består af 102 moduler og måler 75 x 18m

DSC_0428 kopi

viceborgmester Lars Prier. klipper den røde snor, holder tale, og byder på kaffe og morgenbrød til de morgenfriske.

DSC_0392 kopi

 

sol1 A4   DSC_0415 kopi DSC_0414 kopi DSC_0408 kopi DSC_0401 kopi

Kontakt os for en fremvisning.