Remix, i Tromsø

Den 5. juli 2014 åbnede Remiks nye genbrugsplads i Tromsø.
Pladsen Består af 100 moduler med en højde på 2,4 m hvor der er 12 containerpladser rundt om løsningen. Ramperne er placeret i hver sin ende af løsningen, og trafikken vil dermed være ensrettet. Det er planen at arealet under modulerne vil blive indrettet til forskellige formål, som f.eks. opbevaring af affald, redskaber og køretøjer.

Pladsen blev installeret på bare 4 dage. Se videoen nedenfor

Den nye Modulo beton plads erstatter en gammel modtagestation ved remiks hovedkontor, med blot 6 fraktioner, og hvor borgerne skal bakke ind. Remiks oplevede stor ventetid og mange borgere havde problemer med at skulle bakke med trailer til containerne

DSC_0479web

Den nye plads med 12 fraktioner og 20 meter i bredden kan afvikle trafikken helt uden ventetid. Borgerne kører op i den ene ende, og ned i den anden, og det er let at parkere ved fraktionerne

DSC_0452-web

Læs mere i vores Casestory