Capture1-web

Remiks bliver dermed den første til at opføre en Modulo beton løsning i Norge.
Remiks har et kapacitetsbehov der skal løses hurtigst muligt i løbet af 1 halvår 2014. I dag bruger Remiks deres genbrugsplads på Ringvegen til både erhvervskunder og private kunder. Denne genbrugsplads har ikke kapacitet til at håndtere affald fra Tromsø når sommerperioden starter, og derfor behov for en ny løsning
Remiks har kigget på flere muligheder og besluttet at opføre en midlertidig station her i 1. halvår af 2014. Valget er som sagt faldet på en Modulo beton løsning.
Pladsen implementeres i to faser; Primært for at kunne ombygge pladsen uden at holde lukket, og sekundært for at fordele omkostningerne over 2 år. Sidegevinsten bliver at Remiks får en masse erfaring fra den første fase, og har mulighed for småjusteringer til fase 2.
Den totale løsning bliver på 200 moduler med plads til ca. 20 forskellige fraktioner. Modulerne er i 2,4 m højde og det giver mulighed for at benytte pladsen under modulerne til f eks. Affald, materialer, redskaber og mindre køretøjer. Pladsen bliver leveret med tilhørende hegn, fender, døre og varmetilslutning i rampemodulerne.
Installationen vil starte i ultimo april med en beregnet installationstid på 7 dage.