Modulo beton har vundet udbudet på den nye Björnhyttan genbrugsplads i Ludvika kommune i Svenske Dalarna. Projektet er på 208 moduler, og bliver den største løsning ind til dato i både Norden og i resten af verden. Ludvika Kommune har planer om at deres nuværende genbrugsplads i Björnhyttan skulle opgraderes så den klarer mere trafik/belastning, bliver mere borgervenlig og fremtidssikret.

Projektet blev sendt i udbud i september måned og valget er faldet på en Modulo-beton løsning.

idebildåvc 130925_beskuren-web

Løsningen består af 184 moduler og 24 rampemoduler. Modulerne er i en højde på 2,5m så rummene i underetagen kan fuldt udnyttes. Derudover leveres kantbjælker, hegn, døre, trapper og skilte i en samlet løsning.     

Pladsen skal ifølge planerne monteres i ultimo april og stå klar til juni måned.

ideåvc översiktsbild-web