Nyborg Forsyning har fået monteret en Modulo beton løsning til deres ny-renoverede genbrugsplads i Ørbæk.
2013-06-06 09.50.49-crop
Pladsen blev indviet d. 6. juni efter en total renovering af den gamle plads. Renoveringen har betydet at der blevet mere plads til borgerne og meget bedre trafikflow på pladsen. Den tunge trafik er også opdelt så lastbilerne kan afhente containere uden at komme i forbindelse med borgertrafikken på pladsen.

Et ønske var også at komme op i højden, så borgerne nemmere kunne komme af med deres affald – og derfor faldt valget på Modulo beton.

På denne plads er der udført små gangbroer ud fra modulerne. Det betyder containerne er placeret imellem gangbroerne og ikke skråt som de normalt er. Det gør at flere containere kan blive placeret ved modul løsningen i forhold til den mere traditionelle måde.
2013-06-06 08.51.33-crop
Pladsen viser at det er muligt at kombinere den mere traditionelle tilgang med containere på asfalten med en modulo løsning, og få en opdateret og meget brugervenlig genbrugsplads uden et stort budget.